Rossignol is van oorsprong een oude boerderij. In het oudste deel zit een gevelsteen uit 1794. In de loop der tijd is het huis uitgebreid. De binnenmuren zijn daardoor van natuursteen en meer dan een halve meter dik.

Indeling van het huis:

Begane grond
Goed geoutilleerde rustieke keuken met eethoek, vier pits fornuis, elektrische oven en magnetron. De keuken wordt verwarmd door een houtgestookte kachel. In de keuken is een houten trap naar de bovenverdieping.
Naast de keuken is de cave met koelkast en afwasmachine.
Woonkamer met authentieke open haard. Via een deur kun je naar de tuin. De kamer is voorzien van een eettafel, 3 fauteuils en een bank. In de woonkamer is een cd speler.
Groot overdekt terras met een tafel en stoelen. Dit terras kan in de zomer als buitenwoonkamer worden gebruikt. Aan dit terras is een buitenbadkamer gebouwd met toilet, wastafel en douche, zodat na het zwemmen direct gedoucht kan worden.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping is een badkamer met ligbad/douche, wastafel en wasmachine. Naast de badkamer is een apart toilet. Beide zijn bereikbaar via de overloop.
Drie slaapkamers (2 persoons). Eén kamer is voorzien van een tweepersoonsbed. De (nieuwe) bedden in de andere twee slaapkamers zijn voorzien van boxspringmatrassen en kunnen naar believen aan elkaar bevestigd worden of juist los van elkaar blijven.
Een vierde zaal is ruim en voorzien van 4 eenpersoonsbedden. Er is een extra kinderbedje beschikbaar voor kinderen tot ongeveer 2 jaar. Dit bedje is ook te gebruiken als box.

Alle vertrekken zijn voorzien van elektrische verwarming.

Er zijn voldoende dekens/dekbedden en kussens aanwezig. Huurders dienen zelf hun bed- en badlinnen mee te nemen. Keukenlinnen is aanwezig (keukenhanddoeken, theedoeken, vaatdoeken etc).
Rossignol luchtfoto   Rossignol   Rossignol   Rossignol   Rossignol   Rossignol zwemplek   Rossignol Barbeque  
Rossignol keuken   Cave koelkast afwasmachine   Rossignol woonkamer   Rossignol   Rossignol slaapkamer klein boven keuken   Rossignol slaapkamer klein boven keuken   Rossignol slaapkamer middel naast badkamer  
Rossignol slaapkamer naast badkamer   Rossignol slaapzaal met 1 persoonsbedden   Rossignol slaapzaal met 1 persoonsbedden   Gang boven vanuit grote slaapkamer   Toegang trap boven   Trap vanaf boven   WC in huis vanaf gang  
WC in huis   Badkamer in huis vanaf gang   Badkamer in huis wastafel wasmachine   Rossignol Badkamer buiten   Rossignol Badkamer buiten   Rossignol 2012-07-03 volle maan