Reservering en informatie: stuur een e-mail naar ed.rozendaal@kpnmail.nl In de e-mail graag de volgende gegevens opnemen: naam, adres, telefoonnummer, aantal personen, wel of geen huisdieren en de gewenste periode. Wij nemen daarna contact met u op om verdere gegevens door te nemen.

Rossignol is te huur op weekbasis van zaterdag (vanaf 15.00 u) tot zaterdag (10.00 u).

Huur per week in 2021
2 januari tot 29 mei510 Euro
29 mei tot 26 juni620 Euro
26 juni tot 4 september920 Euro
4 september tot 16 oktober510 Euro
16 oktober tot 30 oktober620 Euro
na 30 oktober in 2021510 Euro

De huurprijs is per week tot en met 6 personen. Voor iedere extra persoon wordt € 25 per week extra gerekend.

De huurprijs is exclusief: de verplichte eindschoonmaak van € 85,-

Als aanbetaling dient 25 % van de totale huursom betaald te worden, waarmee de reservering definitief is. Uiterlijk 6 weken voor de aankomstdatum dient de volledige huursom betaald te zijn. Bij annulering tot zes weken voor vertrek, vervalt de aanbetaling. Bij annulering binnen zes weken voor vertrek, blijft u aansprakelijk voor de gehele huurprijs. Indien het mogelijk is het huis voor de geannuleerde periode opnieuw te verhuren, dan wordt het betaalde, minus € 50 administratiekosten, teruggestort. Bij reserveringen korter dan 6 weken voor de aankomstdatum dient direct de volledige huursom betaald te worden.

De huur is inclusief:
•Gas, water, elektriciteit, hout voor kachel en barbecue
•Volledig ingerichte keuken, inclusief keukenkruiden
•Gebruik van de telefoon tot een maximum van € 15. Overschrijding wordt achteraf in rekening gebracht aan de hand van de telefoonfactuur.
•Basisvoorzieningen zoals schoonmaakmiddel, afwasmiddel, vuilniszakken, toiletpapier, schoonmaakgereedschap (stofzuiger, bezem, stoffer en blik, dweilen e.d.)
•Huisdieren, max. twee
•Administratiekosten